Op donderdag 16 juni organiseert Kiwanis Steenbergen hun jaarlijkse Haringparty  

In samenwerking met Hotel/Restaurant Thuis! wordt dit jaar de Haringparty gevierd in Dinteloord, op het nieuwe terras van Thuis! Vanaf 17:00 uur bent u van harte welkom om te komen genieten van de vers uit Scheveningen aangevoerde Hollandsche Nieuwe onder het genot van een drankje. Naast de haring is er een uitgebreide BBQ, wordt door Lovely Wines een wijnproeverij aangeboden en kunt u heerlijke Spaanse bieren proeven die u worden aangeboden door Slijterij ’t Genoeghen.   

Een kaart kost € 35 en hiervoor kunt u tussen 17:00 en 20:00 onbeperkt genieten van een hapje, drankje en een gezellige avond beleven.  BMW Zwartepoorte heeft speciaal voor deze avond een 4-tal BMW 5-series beschikbaar gesteld voor de Haal-en-Breng-Service. Komt u van buiten Dinteloord, dan kunt u inschrijven op deze exclusieve service. Maar let op: wie eerst komt, wie eerst maalt!   

Zoals altijd gaat de opbrengst van deze avond naar een goed doel. Dit jaar ondersteunen de Kiwanis Stichting Dinteloord in Beweging. 

Wij zijn natuurlijk erg vereerd dat de Kiwanis Steenbergen e.o. voor de jaarlijkse Haringparty dit jaar onze stichting als goed doel hebben uitgekozen. Wij zijn er van overtuigd dat we hierdoor vele kinderen kunnen gaan helpen het komende jaar.